Literaire Wedloop

Luistert allen! Vandaag is er een online platform geboren: de website van Ongehoord. Ter ere hiervan schrijft de Ongehoord-redactie een verhalenwedstrijd uit.

Schrijf een kort verhaal van maximaal 100 woorden (écht kort dus) binnen het thema ‘Openbaring’. Stuur jouw verhaal uiterlijk 20 april 2019 in de vorm van een Word-document op naar ongehoordhhp@gmail.com. Vermeld daarbij de naam waaronder jouw verhaal gepubliceerd mag worden. Dat hoeft dus niet je eigen naam te zijn; we moedigen creatieve pseudoniemen van harte aan.

Het meest openbarende verhaal wordt gepubliceerd in het tweede nummer van het Ongehoord-tijdschrift. Ook ontvangt de winnende schrijver een boek naar keuze uit de Shortlist van de Libris Literatuurprijs 2019. Een selectie van alle inzendingen zal op de gloednieuwe Ongehoord-website worden geplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s