Artistieke waarheid

Door Joëlle Hopman en Tessa Karsten

Welkom bij het eindproduct van Joëlle Hopman en Tessa Karsten voor het Honours Research Seminar. In het tijdschrift Fictie: Artistieke Waarheid benaderen wij het thema “Nepwaarheid” van het Honours Research Seminar vanuit media- en literatuurwetenschappen. Twee volledige artikelen zijn vergezeld met verscheidene columns die allen het thema vanuit een artistieke hoek benaderen. Hoe staat de fictionele waarheid zoals de auteur deze schept bijvoorbeeld onder druk door haar fans? Waar ligt de grens tussen fictie en de werkelijkheid binnen het genre van autofictie? Lees over de moraliteit van non-fictie auteurs, het verwijdert raken van de werkelijkheid door de moderne technieken en nog veel meer. Veel leesplezier!

Lees het tijdschrift hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s