Redactie III

De redactie van Ongehoord houdt zich bezig met het beoordelen en herzien van ingestuurde stukken en het schrijven van nieuwe content. Daarnaast werken kleinere teams aan een specifieke focus: het tijdschrift, de evenementen en de website.

Heb je een goed idee voor een artikel of column of wil je ons gewoon lastigvallen? Je kan ons bereiken via ons contactformulier .

Ontmoet de redactie

Max Trommelen, voorzitter, is een derdejaars Cultuurgeschiedenis. Zijn huidige interesses zijn erfgoed. identiteit (en hoe mensen daar over kibbelen), literatuur en muziek, en de geschiedenis van Ierland.

Anne Visser, secretaris, studeert Engelse Taal en Cultuur. Ze is vooral geïnteresseerd in horrorliteratuur, postkolonialisme en de invloed van social media op taalgebruik; ook spreekt ze vijf talen en praat ze veel te veel over Bollywood.

Sem van Boxtel, Team Blad, studeert Liberal Arts & Sciences en houdt zich bezig met
de gedrukte uitgaves van Ongehoord, naast zijn interesses in geografie, literatuur en internationale politiek.

Thirza van Hofwegen, Team Evenement, zit in haar derde jaar van de studie Geschiedenis in de richting van Internationale Betrekkingen. Ze is onder andere geïnteresseerd in de levens van etnische en sociale minderheden ten tijde van de Twee Wereldoorlogen en de Koude Oorlog.

Sjaak Fonville, Team Site, is derdejaarsstudent Geschiedenis met interesse in de late oudheid en vroege middeleeuwen. Daarnaast is hij geïnteresseerd in opvattingen over seksualiteit en gender door de geschiedenis heen.

Merel Hol, Team Evenement, studeert Engelse taal en cultuur: ze heeft een liefde voor literatuur en poezië, muziek, sociale politiek, toepasbare filosofie en geschiedenis.

Nina Saelmans, Team Site en Blad, is een tweedejaars Geschiedenisstudent, houdt van filosofisch gewauwel, kunst en vage Russische literatuur. Parttime amateurschrijver.

Jasmijn ter Haar, Team Blad, studeert Liberal Arts and Sciences met een hoofdrichting in kunst, cultuur en geschiedenis. Naast haar studie houdt ze zich graag bezig met kunst en muziek.

Heleen Rikmenspoel, Team Blad, studeert Nederlandse taal en cultuur met als specialisatie taalkunde en communicatie. Ze houdt van poëzie, psycholinguïsme en Italiaans eten.

Angèle Jaspers, Team Blad, is een student Liberal Arts and Sciences met een grote interesse in de filosofie achter politieke en economische systemen. Ze heeft een liefde voor kunst (en anti-kunst) en beweert dat er een filosofische inhoud schuilt in de verhalen van Winnie de Poeh.

David ten Cate, Team Blad, is een derdejaars Geschiedenis- en tweedejaars Media en cultuurstudent die zich voornamelijk bezighoudt met hedendaagse interpretaties van kunst (en kitsch) en stellig vasthoudt aan Marshall McLuhans wereldberoemde quote “the medium is the message.” Hij interesseert zich naast de studie vooral in reizen, politiek bedrijven en creatief schrijven, wat soms kan leiden tot beruchte hellende vlakken.

Jeroen Spieker, Team Evenement, is derdejaarsstudent Geschiedenis binnen de richting Internationale Betrekkingen. Hij is bovenal geïnteresseerd in wereldwijde economische verhoudingen, internationale samenwerking en organisaties, maar heeft nog steeds een speciaal plekje in zijn hart voor hardcore geschiedenis.